Det är vi som är Chorus Lin

Chorus Lin är en blandad studentkör med en blandad repertoar och hög musikalisk ambition. Vi älskar att sjunga, och vi älskar att sjunga tillsammans!

Nästa framträdande

Aktuellt

Herrar sökes till Chorus Lin!

Till vårterminen söker Chorus Lin nya medlemmar! Är du intresserad och har körvana? Det är fullt i damstämmorna, men vi söker några få till herrstämmorna. Ytterligare ett provsjungningstillfälle ges kvällstid onsdagen den 30:e Januari. Tveka inte inte – kontakta dirigent@choruslin.se nu!

Adventskonserter med Chorus Lin

Varmt välkommen till årets adventskonserter med Chorus Lin. Vi bjuder på både traditionella karameller och stycken som vi inte har framfört förut. Konserter Onsdag 5:e December kl 19:00, Törnevalla kyrka, Linköping. Lördag 8:e December, kl 18:00, Heda kyrka, Ödeshög. Söndag 9:e December kl 15:00, S:t Lars kyrka, Linköping. Söndag 9:e December kl 18:00, S:t Lars …

Vill du sjunga i Chorus Lin?

I sopran- och altstämmorna är nu alla platser fyllda, men vi söker fortfarande två basar och två tenorer. Är du intresserad, har körvana och vill boka tid för provsjungning? Tveka inte att kontakta oss! Mejla till dirigent@choruslin.se eller anmäl dig via formuläret här.