Det är vi som är Chorus Lin

Chorus Lin är en blandad studentkör med en blandad repertoar och hög musikalisk ambition. Vi älskar att sjunga, och vi älskar att sjunga tillsammans!

Nästa händelse

Aktuellt

Tillbakablick på våren 2019

Chorus Lin tackar för ännu en härlig termin med massa sång och blandad repertoar! Våren har bestått av sjungningar med allt från en finstämd konsert i kyrkan i Östra Ryd, några härliga valborgssjungningar och det pampiga storverket Carmina Burana. Däremellan har vi haft glädjen att få göra flera olika sjungningar på företagsevenemang och roliga tillställningar. …

Vill du sjunga i Chorus Lin?

Inför höstterminen söker Chorus Lin nya körsångare. Är du intresserad, har körvana och vill boka tid för provsjungning? Tveka inte att kontakta oss! Mejla till dirigent@choruslin.se eller anmäl dig via formuläret här.

Herrar sökes till Chorus Lin!

Till vårterminen söker Chorus Lin nya medlemmar! Är du intresserad och har körvana? Det är fullt i damstämmorna, men vi söker några få till herrstämmorna. Ytterligare ett provsjungningstillfälle ges kvällstid onsdagen den 30:e Januari. Tveka inte inte – kontakta dirigent@choruslin.se nu!