Lyssna

Skivor

POP


I samband med att kören fyllde 30 år släpptes vår senaste skiva Pop! Den innehåller gamla och nya poplåtar i helt nya arrangemang, beställda av ledande arrangörer i Norden. Här finns låtar av Abba, The Ark, Sting, Roxette, Queen m.fl. Skivan kostar 175 kr.

CHORUS AV RÖSTER

Chorus Lins adventskonserter har blivit en uppskattad del av tiden innan jul för många, inte minst för körsångarna själva. På skivan Chorus av röster försöker vi att få med glädjen och stämningen från adventskonserten och vill bjuda på ett antal adventssånger, både kända och okända, som varit med på våra konserter.

Pris: 150 kr

Finns även på: Spotify,  iTunes, CD-baby

Några provsmak:

COME IN AND STAY A WHILE

CD Come in and stay a while - Cover

För att fira att Chorus Lin fyller 25 år har vi spelat in vår fjärde CD, som vi valt att kalla Come in and stay a while. Den är fyllt av vacker musik att koppla av till, och den finns att köpa här och nu! För beställningsinformation se längst ner. Glöm inte att lyssna till ett kortare ljudklipp som togs under inspelningen.

Försäljningsställen: Direkt från kören, Bengans, CD-baby, iTunes music store

Pris: 150 kr

Finns även på Spotify, iTunes och CD baby

LÄNGTANS BLÅ BLOMMA

Längtans blå blomma är en skiva som enbart innehåller körmusik med anknytning till Östergötland. Detta kan vara antingen via musiken, texten eller arrangemanget.

TIDIGARE UTGIVNA SKIVOR

Den första kom i samband med körens 15-årsjubileum 1999 och innehåller en gemytligt blandad repertoar – allt från den vackra ”Shall I Compare Thee to a Summer’s Day” till ”ABBAcapella”. Den andra skivan släpptes hösten 2001 och det är en julskiva som vi helt enkelt kallat ”Jul”.

Skivorna kan köpas direkt från kören för nedanstående priser:

Chorus Lin (1999)50 kr
Jul (2001)50 kr

Hur köper man en skiva?

Direkt från kören

Hemlevererat

Sätt in beställningsbeloppet plus 25 kr för porto på vårt postgirokonto 19 03 92-1. I meddelandet skriver du ”skivor” följt av ditt namn. Skicka sedan ett mail till cd@choruslin.se där du anger vilka skivor du vill köpa, ditt namn och leveransadress.

I samband med konsert

Körens skivor går att köpa i samband med våra konserter, antingen i pausen eller efter konserten. Vi tar emot både kontanter och kort och föredrar kort för att minska växelkassan.

Av en medlem

Om du känner någon i kören går det bra att köpa en skiva genom den personen. Ni kommer då överens om betalning och överlämning av skivan på enklast möjliga sätt.

Bengans Skivbutik

Come in and stay awhile, Längtans blå blomma och Chorus av röster finns att köpa i Bengans Skivbutik, S:t Larsgatan 33 för 150 kr.

CD Baby

CD Baby säljer Chorus Lins skivor i digitalt format

Länk: CD Baby

iTunes Music Store

iTunes Music Store säljer Chorus Lins skivor i digitalt format

Länk:  iTunes music store